Gratis verhuisofferte

Gratis verhuisofferte

VERHUISOFFERTE AANVRAGEN

Online een vrijblijvende verhuisofferte aanvragen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Door simpelweg het formulier in te vullen maken wij een schatting van de verhuiskosten voor uw verhuizing. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor een opname van de verhuizing, vervolgens kunnen wij de verhuiskosten beter schatten.

U kunt bij ons via de website vrijblijvend een verhuisofferte aanvragen, in deze offerte worden de verwachtte verhuiskosten geschat naar aanleiding van het ingevulde formulier. Op Maandag tot en met Zaterdag nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Omdat iedere verhuizing anders is, komen wij graag een keer vrijblijvend bij u langs voor een opname van de verhuizing. Ook geven wij tijdens dit bezoek persoonlijk advies en handige tips voor de verhuizing. Aan de hand van uw specifieke wensen en behoeften, maken wij vervolgens een verhuisofferte op maat voor u. Zo weet u precies wat de verhuiskosten zullen zijn.

De verhuiskosten worden bepaald door:

  • Omvang inboedel, het aantal spullen/objecten dat verhuisd moet worden.
  • Moeilijkheidsgraad, niet alles is even gemakkelijk te verhuizen.
  • Toegankelijkheid, aantal etages van de woning.
  • Loopafstand, wat is de loopafstand van woning naar verhuiswagen.
  • Verhuisafstand, de afstand van de verhuizing.
  • Hulpmiddelen, bijvoorbeeld een verhuislift.
  • Bijkomende werkzaamheden, demontage etc.

VERHUISOFFERTE AANVRAGEN

Voor- en achternaam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Verhuizen van / huidig adres (verplicht)

Verhuizen naar / nieuwe adres

Type verhuizing (verplicht)

Gewenste verhuisdatum (dd maand jaar)

Opties

Grote spullenInpakkenUitpakkenDemontageVrachtwagenRolcontainersKastenwagensHondjes

Vragen/Opmerkingen

Heeft u vragen?

Bel ons gerust!

0318-764509

Het is bij ons ook mogelijk om telefonisch of via het contactformulier een afspraak te maken voor een opname van de verhuizing. Wij komen dan langs op locatie om in te schatten wat de verhuiskosten zullen zijn. Tijdens ons bezoek bespreken we de mogelijkheden en uw wensen van de verhuizing. Wanneer u helemaal tevreden bent over onze aanpak maken wij een offerte op maat. Vervolgens kan het verhuizen beginnen!

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN

Betrouwbaar

Ervaren

Zorgvuldig

Verhuisofferte verzonden? Bekijk hier de checklist voor uw verhuizing!

Wanneer u het offerte formulier heeft verzonden kunt u direct beginnen met het plannen van uw verhuizing. Wij adviseren hiervoor onze checklist voor verhuizingen. In deze checklist vindt je alle aandachtspunten die u niet mag vergeten.

Welke kosten komen er allemaal kijken bij een verhuizing en waar bestaan deze kosten uit? Multi-Mover is hier transparant en duidelijk in, bij ons krijgt u geen onverwachte kosten achteraf. Wij maken vooraf duidelijke afspraken over de kosten van de verhuizing, zo weet u precies wat u kan verwachten. Bij ons kunt u zelf bepalen wat u wel of niet uitbesteed tijdens de verhuizing.

Hieronder is het mogelijk om een opname formulier te downloaden, hiermee kunt u zelfstandig berekenen hoeveel spullen u globaal heeft. Wij kunnen na aanleiding van het ingevulde opname formulier een betere schatting maken van de verhuiskosten. Het is geen vervanging van de vrijblijvende opname voor uw verhuizing. Tijdens deze opname bekijken we de locatie en bespreken we uw wensen. Vervolgens kunnen onze verhuizers gratis een verhuisofferte op maat maken voor u, zo weet u precies waar u aan toe bent. Wij maken gebruik van gecertificeerde verhuizers en de beste verhuismaterialen.

WAT ZIJN DE VERHUISKOSTEN

Voor ons is iedere verhuizing weer anders, daarom is het inschatten van de verhuiskosten erg moeilijk. Toch vinden wij het belangrijk dat u weet wat u ongeveer kunt verwachten. Daarom kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of persoonlijk contact met ons opnemen.