Onze verhuizingen

Onze verhuizingen

PARTICULIERE VERHUIZINGEN

Onze verhuizingen - Review verhuizing

“Afgelopen zomer ben ik voor het eerst verhuisd, het regelen van alles was nieuw voor me. Gelukkig hebben de verhuizers van Multi-Mover mij enorm geholpen met de verhuizing. Daarnaast gaven ze me nog een aantal handige tips die de verhuizing gemakkelijker maakte.”

Jan,Claudia,Sterre en Michiel, Arnhem-Ede

Onze verhuizingen - Review verhuizing

“Vorig jaar heb ik samen met mijn man besloten om voor de laatste keer te verhuizen. Nadat we met de makelaar alles hadden geregeld wilde we zo snel mogelijk verhuizen. We hebben de verhuizing uit laten voeren door de verhuizers van Multi-Mover, klasse werk!”

Pieter, Melissa en Fleur, Lent-Nijmegen

Onze verhuizingen - Review verhuizing

“Nadat we besloten hadden om te verhuizen heeft Multi-Mover afgelopen jaar de complete verhuizing voor ons verzorgd van Zuid-Frankrijk naar het mooie dorp Otterlo midden op de Veluwe. Wij willen hen hartelijk danken voor het verzorgen van onze verhuizing.”

Bert en Femmie, Zuid-Frankrijk-Otterlo

Wilt u ook een zorgeloze verhuizing?

Bent u op zoek naar ervaren verhuizers die voor een zorgeloze verhuizing kunnen zorgen? Dan bent u bij Multi-Mover aan het juiste adres! Wij maken uw verhuizing een succes!

 

“Multi-Mover heeft onze complete verhuizing perfect geregeld, doordat we zelf slecht op de been zijn hebben we de verhuizers alles laten regelen. Uiteraard zijn we enorm tevreden!”

Lisette & John, Apeldoorn

ZAKELIJKE VERHUIZINGEN

Havoned verhuizing

“Multi-Mover heeft ons verhuisd binnen Putten. Dat hebben ze geweldig gedaan, aangezien wij speciale audio en audiomeubels verkopen en onze showroom zich op de eerste etage bevind. Niets was hen te veel, ook niet als iets toch over de trap moest ipv de buiten lift die ze gebruikt hebben. Ook werd aan alles veel zorg en aandacht besteed, iets wat ook in onze bedrijfsvisie past. Wij hebben een prettige drie dagen samen beleefd dus wat ons betreft echt een aanrader.

Havoned, Putten

“Sins 2010 zijn wij overgestapt van verhuisbedrijf naar Multi-Mover. Wij zijn erg tevreden met deze beslissing omdat zij ons al jaren ontlasten met zowel cliënten/bewoners dan wel kantoren of dagbesteding activiteiten. Voor zowel kleine als grote opdrachten ze staan altijd voor ons klaar.”

Zozijn, Wilp

Zozijn verhuizing Welp

Met uw bedrijf verhuizen naar een nieuwe locatie?

Ook voor zakelijke verhuizingen kunt u terecht bij Multi-Mover. Wij begrijpen dat u als bedrijf zo snel mogelijk de verhuizing achter de rug wilt hebben, zodat u binnen enkele dagen aan het werk kan op de nieuwe locatie. Wij zorgen voor een vlekkeloze verhuizing.

 

“Ons complete kantoor hebben wij door de verhuizers van Multi-Mover laten verhuizen. Het contact met de projectleider was uitstekend en duidelijk, dit heeft dan ook geleid naar een succesvolle verhuizing. Bedankt voor het snelle handelen en de enorme inzet! “

Zozijn, Nijmegen