Verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf

KOSTEN VERHUISBEDRIJF

De verhuiskosten worden berekend uit de kosten voor verhuiswagens, verhuizers en afstand. Het is mogelijk om bij ons een gratis verhuisofferte aan te vragen.

Wij berekenen de offerte op basis van de benodigde verhuiswagen, verhuizers en afstand. Wij werken altijd met een vrijblijvende offerte, vervolgens maken wij een afspraak voor een opname van de verhuizing. Zo kunnen wij beter inschatten wat de verhuiskosten zijn. Dit kunnen wij ook wanneer u de complete inboedellijst invult, deze ontvangt u in de mail na het aanvragen van een offerte.

Wanneer u de richtprijs zo exact mogelijk wilt hebben, vragen wij u om de inboedellijst zo exact mogelijk in te vullen. Wanneer dit gedaan is kunnen wij als ervaren verhuizers de verhuizing namelijk goed inschatten. Dit betekend dat wij u een goede richtprijs voor de verhuiskosten kunnen geven. Zo weet u precies waar u aan toe bent en eventuele verrassingen worden uitgesloten.

Wij werken op basis van een stappenplan, dit stappenplan begint uiteraard met contact. Tijdens dit contact kan er door u, als klant, een vrijblijvende offerte aangevraagd worden. Deze zullen wij vervolgens naar u toesturen. Wanneer u hierover tevreden bent wordt er een opname gedaan van de verhuizing en eventuele wensen. Hierna kunnen wij een offerte opstellen voor de totale verhuizing. Wanneer dit akkoord is, zullen wij uw verhuizing geheel verzorgen!

Onze verhuisservice is zowel geschikt voor particulieren als bedrijven, natuurlijk benaderen wij iedere verhuizing anders. Daarom vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk in onze aanpak. Voor meer informatie over verhuizen kunt u hieronder kiezen voor een particuliere of zakelijke verhuizing.

VERHUIZEN DOEN WE ZO

Multi-Mover is een professioneel en ervaren verhuisbedrijf gevestigd in Gelderland. Wij doen zowel Particuliere als zakelijke verhuizingen, werkelijk alles is bij ons als professioneel verhuisbedrijf mogelijk.

HÉT VERHUISBEDRIJF IN:

Arnhem

Apeldoorn

Ede

Wekerom

Harskamp

Barneveld

Wageningen

Bennekom

Hoenderloo

Otterlo

Multi-Mover is hét verhuisbedrijf in Arnhem, Ede, Wageningen, Apeldoorn, Barneveld, Bennekom, Harskamp, Otterlo, Wekerom, Hoenderloo en omgeving. Bij ons is alles mogelijk als het gaat om verhuizen, wanneer uw woonplaats er niet tussen staat adviseren wij altijd contact met ons op te nemen. Wat ons betreft is alles mogelijk, daarom is het belangrijk om altijd te informeren naar de mogelijkheden.

Ons verhuisbedrijf is gevestigd midden in Gelderland in het dorp Otterlo, dit ligt tussen Arnhem, Apeldoorn en Ede. Zo zijn wij bijvoorbeeld erg geschikt als verhuisbedrijf in Arnhem. Door de korte afstand zullen de verhuiskosten aanzienlijk lager zijn. Dit geldt natuurlijk ook voor Ede, Wageningen, Bennekom, Barneveld, Apeldoorn, Harskamp, Otterlo, Wekerom, Hoenderloo etc.