Verhuizen

Verhuizen

PARTICULIERE VERHUIZINGEN

Wanneer u gaat verhuizen komen daar tal van zaken bij kijken. Laten wij dan het grootste deel voor u uit handen nemen: het verhuizen. Omdat een particuliere verhuizing een persoonlijke aangelegenheid is dat u ons toevertrouwd, zullen wij hier professioneel mee om gaan.

ZAKELIJKE VERHUIZINGEN

Een kantoor- of projectverhuizing valt of staat met een goede voorbereiding en samenwerking van het af te leggen traject. Daarom kiezen wij altijd voor een taxateur die de begeleiding van het project op zich neemt. Hierdoor kunnen er geen misverstanden ontstaan over de gemaakte afspraken.

particuliere-verhuizing

PARTICULIERE VERHUIZINGEN

“De verhuizing ging zo snel en gemakkelijk dat we amper door hadden dat we midden in een verhuizing zaten. Daarbij was het voor ons ook nog eens erg betaalbaar! Alles verliep volgens afspraak. Top service!”

Rick en Melissa, Apeldoorn

zakelijke-verhuizing

ZAKELIJKE VERHUIZINGEN

“Fijne en betrouwbare verhuizers die flink en goed werk hebben verzet. Ondertussen was er genoeg tijd en aandacht voor zowel grote als kleine zaken. Een fijne partij om mee samen te werken!”

David, Arnhem

Verhuizen? Dit is onze aanpak!

Contact met u als klant is de eerste stap, tijdens het contact zullen wij naar uw wensen luisteren. Vervolgens zullen wij u volledig informeren en voorzien van handige tips voor uw verhuizing.

Wanneer er van beide kanten een goed gevoel is over de verhuizing, zal er een afspraak gemaakt worden voor een geheel vrijblijvende offerte. Zo weet u precies wat u kan verwachten.

De volgende stap in onze werkwijze is een opname op de gewenste locatie, dit kan zowel voor particulieren als zakelijke klanten. Na de opname kunnen wij de verhuizing inschatten.

Tijdens de volgende stap bespreken wij uw concrete wensen voor de verhuizing. Ook de gewenste datum van de verhuizing wordt besproken en ingepland. Eventuele vragen worden beantwoord.

Wanneer alles voor u duidelijk is over de verhuizing, zullen wij een offerte op maat maken. Dit kunnen wij perfect door onze opname eerder in het stappenplan. Zo staat u bij ons nooit voor verrassingen!

Zorgeloos verhuizen?

Multi-Mover staat bekend als ervaren, betrouwbaar en gecertificeerd verhuisbedrijf.