Particulier verhuizen

Particulier verhuizen

Een Particuliere verhuizing is een persoonlijke aangelegenheid. Dit omdat wij als verhuisbedrijf een stukje persoonlijkheid te zien krijgen. Natuurlijk gaan wij hier altijd professioneel mee om. Onze verhuizers zijn professioneel opgeleid en gecertificeerd. Zoals u kunt verwachten zorgen wij voor een zorgeloze en soepel verlopende verhuizing.

In een offerte kunnen we ook vermelden wat de kosten zijn voor het inpakken van uw spullen, dit doen wij op een zorgvuldige manier. Multi-Mover gaat namelijk altijd met respect met ander mans spullen om.

Het uitpakken van uw inboedel is iets wat niet elke dag voorkomt, maar dit is voor ons natuurlijk geen probleem. Ook is het ook mogelijk om uw huis volledig bezemschoen op te leveren.

Wij beschikken over de beste materialen om uw inboedel maximaal te beschermen tijdens het verhuizen. De materialen worden door ons verstrekt op basis van bruikleen, als u gebruik maakt van onze verhuisservice zullen de geretourneerde dozen niet in rekening gebracht worden. Indien u zelf de dozen uitpakt heeft u hier ruim de tijd voor, wij houden namelijk rekening met een periode van vier maanden.

Zorgeloos en voordelig verhuizen?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Een verhuisofferte geeft u meer inzicht in de verhuiskosten van uw verhuizing. Daarom is het bij ons altijd mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen, zo weet u ongeveer wat u te wachten staat.

Verhuizing review

“Via een kennis kwam ik bij Multi-Mover terrecht en ik moet zeggen dat de verhuizing van het begin tot het einde keurig geregeld. De verhuizers werkte keurig, daarnaast waren zo ook nog eens erg vriendelijk!”

Sara, Ede-Ede

Verhuizen review

“Ik ben zeer te spreken over de geweldige werkwijze van Multi-Mover. De verhuizers werkten snel en zorgvuldig. Echt een aanrader dit bedrijf, het was voor mij absoluut zorgeloos verhuizen!”

Vincent, Ede-Maarsbergen

Verhuisbedrijf Arnhem review

“Ik ben enorm tevreden met de snelle verhuizing! De verhuizers van Multi-Mover waren heel erg vriendelijk en er was verder ook geen schade aan mijn inboedel. Ik zal de volgende keer zeker weer bij jullie aankloppen.”

Hennie, Bennekom-Ede

Wij zorgen voor de verhuizing van (bijna) alles!

Het verhuizen van een piano, koelkast, wasmachine of een waterbed is allemaal mogelijk bij Multi-Mover. Wij beschikken over de juiste materialen om grote objecten op een juiste en veilige manier te verhuizen. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen voor persoonlijk advies. Wij helpen u natuurlijk graag!

Offerte aanvragen voor mijn verhuizing

Bij ons kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw verhuizing. In deze offerte zullen wij u zo snel mogelijk een richtprijs voor uw verhuizing geven. Wanneer u meer zekerheid over de prijs wilt, vragen wij u om het volledige formulier in te vullen. Dit formulier wordt na de aanvraag via mail doorgestuurd.

Overzichtelijk verhuizen? Bekijk onze checklist!

Wij hebben speciaal voor u een overzichtelijke checklist gemaakt met daarop alle belangrijke aandachtspunten voor uw verhuizing. Deze handige checklist kunt u online bekijken, maar het is ook mogelijk om de checklist te  printen.