Zakelijk verhuizen

Zakelijk verhuizen

Een zakelijke verhuizing valt of staat met een goede samenwerking en voorbereiding van het volledige traject. Wij maken altijd gebruik van een taxateur die de begeleiding van het project op zich neemt. Dit voorkomt eventuele misverstanden bij gemaakte afspraken. Alle klanten zijn tot nu toe erg tevreden over het gebruik van een taxateur.

Bij ons is flexibiliteit ook een zeer belangrijk speerpunt. Of uw bedrijf nou tien of honderd medewerkers telt, dit maakt voor ons geen enkel verschil. Wij bieden u de verhuizing zo als we dat samen zijn overeen gekomen en natuurlijk voegen wij daar onze ervaring aan toe.

Wij helpen u graag met het opstellen van een stickerplan, hiervoor leveren wij indien gewenst dan ook de nodige dozen en materialen. De dozen worden bij ons op basis van bruikleen verstrekt. Dit betekend dat de geleverde dozen geheel gratis zijn, mits ze in bruikbare staat retour komen.

Wij werken altijd transparant, ons doel is dan ook om met de offerte duidelijkheid te scheppen over de mogelijke kosten. Bij ons krijgt u geen onverwachte kosten achteraf, indien het noodzakelijk is om extra kosten te maken dan wordt dit altijd vooraf besproken.

Bij ons is het gebruikelijk dat we eerst voor een gesprek en eventuele opname komen, vervolgens maken we een offerte voor uw verhuizing. En als deze naar wens is komen we nogmaals langs om de puntjes op de ‘i’ te zitten. Kortom, wij geven u een eerlijk advies wat hopelijk zal leiden tot een professionele samenwerking.

Verhuisservice Arnhem

“De verhuizing van ons kantoor is geheel naar wens en goed uitgevoerd. Er is vooraf voldoende overleg geweest, alles was duidelijk van het begin tot het eind. De uiteindelijke verhuizing is vlot verlopen en binnen twee dagen waren wij weer operationeel.”

Ronald, Arnhem

Verhuisservice Wageningen

“Multi-Mover is een professioneel verhuisbedrijf. Zowel tijdens de voorbereiding als in het verhuisproces is er voldoende rust en overzicht. Ondanks de hoge druk van de verhuizing, waren de verhuizers erg vriendelijk en altijd in voor een praatje.”

Robbert, Wageningen

Verhuisservice Ede

“Tijdens deze verhuizing hadden wij een ervaren en profesionele projectleider, naast de nodige ervaring en kennis was die ook erg duidelijk en vriendelijk. Voor deze grootschalige verhuizing was dit natuurlijk erg belangrijk, wij zijn enorm tevreden!”

Wilbert en Kristel, Ede

Wat zijn de kosten voor een bedrijfsverhuizing?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Wat de kosten zijn van een zakelijke verhuizing hangt af van vele factoren, toch proberen wij u altijd een indicatie van de kosten voor uw verhuizing geven.